Piure de napi si cartof

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Piure de napi si cartof

Napul se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa clocotita 10 minute. Se adauga si cartoful curatat si taiat cubulete si se mai fierbe 20 minute pana cand napul si cartoful se inmoaie.

Se scurg bine legumele si se pun intr-un bol. Se paseaza cu un blender adaugand uleiul de masline. Se incorporeaza incet laptele cald si apoi se drege de sare. Se presara cu nucsoara si se serveste cald.

Supa-crema de sparanghelSupa de porumb dulceMinestrone genovezMusaca de vinete cu carne de vitaPiure de morcovi cu telina.

Cod cu piure de legumeCiorba de sfeclaRisotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcanPate de codPiure de morcoviPiure de cartof dulce cu puiGulas de legumeTarta cu cremaSfecla cu puiMancare de linte.

Ingrediente Piure de napi si cartof

250 g nap,

1 cartof mediu,

2 linguri ulei masline,

120 ml lapte degresat cald,

nucsoara,

sare.

Categorii