Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa - Cum se prepara Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

 

Descopera  pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa, o combinatie unica de arome proaspete si savuroase. Prepara acasa aceasta pizza usoara, ideala pentru cinele cu prietenii sau in familie. Incearca acum reteta si bucura-te de gustul autentic al ingredientelor naturale! Pizza cu ciuperci, anghinare si marar este o varianta usoara si sanatoasa, plina de fibre, vitamine si minerale, oferite de ciuperci si anghinare. Mararul adauga o nota proaspata si distincta, completand perfect gustul pizzei.

Ingrediente Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa 250 g aluat de pizza (poti folosi aluat cumparat sau facut in casa) 200 g ciuperci champignon, taiate felii 150 g inima de anghinare (conservata sau proaspata), taiata bucati 150 g mozzarella rasa 100 g sos de rosii pentru pizza 2 linguri de ulei de masline 1 legatura mica de marar proaspat, tocat 1 catel de usturoi, maruntit Sare si piper dupa gust Oregano uscat sau busuioc pentru condimentare (optional)

Cum se prepara Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

Preincalzirea cuptorului: Seteaza cuptorul la 220°C si pregateste o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Prepararea ciupercilor si anghinarelor: Intr-o tigaie, adauga o lingura de ulei de masline si usturoiul tocat. Caleste ciupercile timp de 4-5 minute pana devin aurii si elibereaza lichidul. Asezoneaza cu sare si piper. La final, adauga bucatile de anghinare si amesteca pentru a combina aromele. Pregatirea aluatului: Intinde aluatul pe o suprafata usor infainata si transfera-l pe tava de copt. Unge-l cu sos de rosii, lasand o margine de 1 cm neacoperita pe margini. Adaugarea toppingurilor: Presara mozzarella rasa peste sosul de rosii, apoi distribuie uniform ciupercile si anghinarea pe suprafata pizzei. Coacerea: Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace pizza timp de 12-15 minute, pana cand aluatul este rumenit, iar branza topita. Finisarea cu marar: Scoate pizza din cuptor si presara mararul tocat proaspat peste ea, impreuna cu putin oregano sau busuioc, daca doresti un plus de aroma. Servirea: Taie pizza in felii si serveste-o calda alaturi de un pahar de vin alb sau o limonada proaspata. Recomandam si pizza la tigaie si pizza Margherita

Ingrediente Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

Ingrediente Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

250 g aluat de pizza (poti folosi aluat cumparat sau facut in casa)

200 g ciuperci champignon, taiate felii

150 g inima de anghinare (conservata sau proaspata), taiata bucati

150 g mozzarella rasa

100 g sos de rosii pentru pizza

2 linguri de ulei de masline

1 legatura mica de marar proaspat, tocat

1 catel de usturoi, maruntit

Sare si piper dupa gust

Oregano uscat sau busuioc pentru condimentare (optional)

Categorii