Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Reteta culinara Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

 

O idee minunata pentru un mic dejun tarziu sau pentru o cina usoara: pizza vegetariana cu blat din zucchini, preparata la tigaie.

300 g zucchini 1 ou 2 linguri faina integrala de grau Sare, piper plante aromatice uscate: busuioc, oregano, cimbrisor 2 lingurite mix de seminte: dovleac, floarea-soarelui, in, susan, chia, pin 1 lingura ulei de masline Topping pt pizza: O mana de baby spanac Felii de mozzarella Rosii cherry

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid.

Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele.

Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si distribuie uniform pe intreaga suprafata a tigaii.

Lasa la rumenit cam 5 minute la foc moale, apoi intoarce blatul cu grija pe partea cealalta.

Adauga frunzele de spanac, rosiile cherry taiate in jumatate, feliile de mozzarella, un praf de sare si putin chili.

Acopera tigaia cu un capac si lasa pentru inca 5-7 minute la gatit. Daca se mai formeaza lichid in timpul prepararii, scurge-l.

Enjoy!

Ingrediente Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

300 g zucchini

1 ou

2 linguri faina integrala de grau

Sare, piper

plante aromatice uscate: busuioc, oregano, cimbrisor

2 lingurite mix de seminte: dovleac, floarea-soarelui, in, susan, chia, pin

1 lingura ulei de masline

Topping pt pizza:

O mana de baby spanac

Felii de mozzarella

Rosii cherry

Categorii