Placinta cu branza proaspata de vaci
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinta cu branza proaspata de vaci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Placinta cu branza proaspata de vaci
Buna ziua, Pentru inceput imi voi cere scuze cititorilor mei, pentru ca nu am mai scris de mult. Am revenit si sper sa ma urmariti in continuare. Voi face astazi o prajitura care se face cu 2 foi intr-una, si la mijloc crema cu branza de vaci.
Ingrediente Placinta cu branza proaspata de vaci
pentru prima foaie avem nevoie de:
1 cana mare de apa
1/2 cana de ulei
sare
un plic de drojdie uscata
500 g faina
coaja de lamaie
zahar vanilat
pentru a doua foaie avem nevoie de:
1/2 cana de ulei
faina cam 150 g
pentru crema avem nevoie de:
1 kg de branza de vaci
6 oua
200 g zahar
zahar vanilat
coaja de la o lamaie
100 g de fulgi de nuca de cocos