Placinta cu branza proaspata de vaci

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinta cu branza proaspata de vaci

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Placinta cu branza proaspata de vaci

 

Buna ziua,  Pentru inceput imi voi cere scuze cititorilor mei, pentru ca nu am mai scris de mult. Am revenit si sper sa ma urmariti in continuare. Voi face astazi o prajitura care se face cu 2 foi intr-una, si la mijloc crema cu branza de vaci.  

Ingrediente Placinta cu branza proaspata de vaci

pentru prima foaie avem nevoie de:

1 cana mare de apa

1/2 cana de ulei

sare

un plic de drojdie uscata

500 g faina

coaja de lamaie

zahar vanilat

pentru a doua foaie avem nevoie de:

1/2 cana de ulei

faina cam 150 g

pentru crema avem nevoie de:

1 kg de branza de vaci

6 oua

200 g zahar

zahar vanilat

coaja de la o lamaie

100 g de fulgi de nuca de cocos

Categorii