Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Reteta culinara Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

 

„Rețete de Paște” Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat Dia, căreia îi mulțumesc și eu un sărut. :*

4 oua 550 g branza de vaci 60 g faina 200 g spanac 12 oua de prepelita Sare piper 1/4 ardei gras rosu 4 roșii cherry

Fierbeți ouăle de prepeliță și lăsați-le să fiarbă 3 minute. Se amestecă cu un mixer vertical, brânza de vaci cu ouă (pui). Se adauga sare si piper dupa gust. Adaugam faina si amestecam bine, iar la final adaugam spanacul pe care l-am spalat, aruncat si tocat marunt si amestecam bine.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt pe fund si unsa cu unt pe pereti, asezam ouale de prepelita, feliile de ardei si rosiile cherry taiate in jumatate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 45-50 de minute si se lasa deasupra sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca si se serveste.

Ingrediente Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

4 ouă

550g brânză de vaci

60 g făină

200 g spanac

12 ouă prepeliţă

Sare

piper

1/4 ardei gras roșu

4 roșii cherry

Categorii