Placinta englezeasca cu vita si guinness
Instructiuni de preparare Placinta englezeasca cu vita si guinness
Intr-o cratita, am calit ceapa si rozamarinul in 2 linguri de ulei, cateva minute.
Apoi a adaugat usturoiul ras, morcovii , ciupercile si telina taiate feliute.
Apoi vita taiata in bucatele, Guiness-ul, inca niste apa cat sa fie toate acoperite de lichid, o lingurita de zahar si o lingura de faina. Am acoperit totul cu un capac, si m-a dus inapoi la alte treburi pentru vreo ora jumatate.
Dupa o ora jumatate, totul era bine patruns si mirosea really, really yummy. A stins focul, a mai potrivit de sare si piper si a pus jumatate din cascavalul ras inauntru.
A intins o foaie din jumatate din pachetul de aluat frantuzesc, l-a pus in tava unsa cu unt, a turnat deasupra vita&co, am pus restul de cascaval pe deasupra.
Si a acoperit cu cealalta foaie de aluat. A uns frumusetea asta cu ou batut, si am bagat-o in cuptorul incins pentru 40 de minute.
Ingrediente Placinta englezeasca cu vita si guinness
3 cepe rosii,
rozmarin,
3 catei de usturoi,
3 morcovi,
2 tulpini de telina,
200 g ciuperci proaspete,
300 g carne de vita,
1 lingura faina,
1 lingurita de zahar,
sare&piper,
o doza de Guiness ,
1 pahar de apa,
300 g cascaval ras ,
1 pachet de aluat frantuzesc si 1 ou