Placinta englezeasca cu vita si guinness

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Placinta englezeasca cu vita si guinness

Intr-o cratita, am calit ceapa si rozamarinul in 2 linguri de ulei, cateva minute.

Apoi a adaugat usturoiul ras, morcovii , ciupercile si telina taiate feliute.

Apoi vita taiata in bucatele, Guiness-ul, inca niste apa cat sa fie toate acoperite de lichid, o lingurita de zahar si o lingura de faina. Am acoperit totul cu un capac, si m-a dus inapoi la alte treburi pentru vreo ora jumatate.

Dupa o ora jumatate, totul era bine patruns si mirosea really, really yummy. A stins focul, a mai potrivit de sare si piper si a pus jumatate din cascavalul ras inauntru.

A intins o foaie din jumatate din pachetul de aluat frantuzesc, l-a pus in tava unsa cu unt, a turnat deasupra vita&co, am pus restul de cascaval pe deasupra.

Si a acoperit cu cealalta foaie de aluat. A uns frumusetea asta cu ou batut, si am bagat-o in cuptorul incins pentru 40 de minute.

Ingrediente Placinta englezeasca cu vita si guinness

3 cepe rosii,

rozmarin,

3 catei de usturoi,

3 morcovi,

2 tulpini de telina,

200 g ciuperci proaspete,

300 g carne de vita,

1 lingura faina,

1 lingurita de zahar,

sare&piper,

o doza de Guiness ,

1 pahar de apa,

300 g cascaval ras ,

1 pachet de aluat frantuzesc si 1 ou

Categorii