Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Reteta culinara Placinta rulata cu branzeturi si cabanos din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

 

O rulada potrivita pentru orice moment al zilei, de luat la pachet, servita rece sau calda. Sa faceti si voi, sa va convingeti!

Ingrediente Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Pentru aluat: 300 gr faina 170 ml apa minerala 4 gr drojdie uscata 1 lingurita rasa de sare 3 linguri ulei Umplutura: 150 gr branza de oi 220 gr branza de vaci 50 gr cascaval 3 bucati de cabanos 1 ou 1/2 legatura marar verde 1 lingura parmezan ras sare piper

300 gr faina

170 ml apa minerala

4 gr drojdie uscata

1 lingurita rasa de sare

3 linguri ulei

150 gr branza de oi

220 gr branza de vaci

50 gr cascaval

3 bucati de cabanos

1 ou

1/2 legatura marar verde

1 lingura parmezan ras

sare

piper

Categorii