Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Reteta culinara Placinta rulata cu branzeturi si cabanos din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinta rulata cu branzeturi si cabanos
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Placinta rulata cu branzeturi si cabanos
O rulada potrivita pentru orice moment al zilei, de luat la pachet, servita rece sau calda. Sa faceti si voi, sa va convingeti!
Ingrediente Placinta rulata cu branzeturi si cabanos
Pentru aluat: 300 gr faina 170 ml apa minerala 4 gr drojdie uscata 1 lingurita rasa de sare 3 linguri ulei Umplutura: 150 gr branza de oi 220 gr branza de vaci 50 gr cascaval 3 bucati de cabanos 1 ou 1/2 legatura marar verde 1 lingura parmezan ras sare piper
300 gr faina
170 ml apa minerala
4 gr drojdie uscata
1 lingurita rasa de sare
3 linguri ulei
150 gr branza de oi
220 gr branza de vaci
50 gr cascaval
3 bucati de cabanos
1 ou
1/2 legatura marar verde
1 lingura parmezan ras
sare
piper