Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă - Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

 

Andra Mihail are o rețetă grozavă de plăcintă turnată. Amesteci toate ingredientele, torni compoziția în tavă și o lași la copt. Atât de simplu și atât de gustoasă. Pentru această Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă, sunt necesare ingredientele următoare: ouă, zahăr, făină, brânză, ulei, lămâie și stafide.

Ingrediente Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă 4 ouă 9 linguri zahăr 9 linguri ulei 12 linguri făină 1 praf de copt esență de vanilie și lămâie coajă de lămâie 400 g brânză telemea 100 g stafide

Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă:

Într-un vas mare, sparge cele 4 ouă, pune un praf de sare, zahărul, esență de vanilie și de lămâie. Mixează bine toate ingredientele până obții o compoziție pufoasă și omogenă. În timp ce mixezi, adaugă uleiul în fir subțire. Rade puțină coajă de lămâie.

Adaugă făina, praful de copt și omogenizează.

Rade în vas și brânza telemea, adaugă stafidele și amestecă.

Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt și toarnă compoziția, niveland frumos.

Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de 40 minute sau până se rumenește frumos.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcinta la temperat.

Pudreaz-o cu zahăr vanilat și portioneaz-o după ce s-a răcit de tot.

Este o plăcintă foarte gustoasă și foarte ușor de preparat.

Încearcă și rețeta de Plăcintă cu afine și iaurt sau varianta de Plăcintă de casă cu iaurt grecesc.

Îți recomandăm și rețeta de Plăcintă cu iaurt și gris.

Ingrediente Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

Ingrediente Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

4 ouă

9 linguri zahăr

9 linguri ulei

12 linguri făină

1 praf de copt

esență de vanilie și lămâie

coajă de lămâie

400 g brânză telemea

100 g stafide

Categorii

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

Reteta culinara Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat din categoria Prajituri. Cum sa fa

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă - Cum se prepara Prăjitura pufoas

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

Reteta culinara Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă din categoria Prajitu

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

Reteta culinara Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară din catego

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

Reteta culinara Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut din categoria Prajituri. Cum sa

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut - Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

Reteta culinara Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos din catego

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă - Cum se prepara Prăjitura