Placinte sarate, cu urda si marar
Reteta culinara Placinte sarate, cu urda si marar din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinte sarate, cu urda si marar
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Placinte sarate, cu urda si marar
Eu nu mananc deloc urda, de fapt nu prea sunt fana branzeturi (doar cascaval, mozzarella, o crema de branza pe paine din cand in cand sau putin parmezan pe preparatele care le gratinez, in rest spun pas la branzeturi...Aaaa si branza dulce de vaci in prajituri), insa alor mei le plac branzeturile, iar asta ma bucura, ca daca nu pot sa imi fac mie diverse preparate care sa contina branza, lor pot sa le pregatesc. De data aceasta m-am oprit la niste placinte cu urda si marar, ca am auzit ceva "voci" prin casa ca ar manca. Eu ma conformez repede, e suficient sa imi dai o idee ;). Daca sunteti fani urda, placinte, va invit sa le pregatiti si voi!
Ingrediente Placinte sarate, cu urda si marar
Pentru aluat: 500 gr faina 2 oua 2 linguri smantana de tara 220 gr iaurt 30 ml ulei 7 gr drojdie uscata 1 lingurita rasa sare Umplutura: 400 gr urda 2 oua 1 legatura mica de marar sare piper plus 1 ou pentru uns
500 gr faina
2 oua
2 linguri smantana de tara
220 gr iaurt
30 ml ulei
7 gr drojdie uscata
1 lingurita rasa sare
400 gr urda
2 oua
1 legatura mica de marar
sare
piper
plus 1 ou pentru uns