Placinte sarate, cu urda si marar

Reteta culinara Placinte sarate, cu urda si marar din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Placinte sarate, cu urda si marar

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Placinte sarate, cu urda si marar

 

Eu nu mananc deloc urda, de fapt nu prea sunt fana branzeturi (doar cascaval, mozzarella, o crema de branza pe paine din cand in cand sau putin parmezan pe preparatele care le gratinez, in rest spun pas la branzeturi...Aaaa si branza dulce de vaci in prajituri), insa alor mei le plac branzeturile, iar asta ma bucura, ca daca nu pot sa imi fac mie diverse preparate care sa contina branza, lor pot sa le pregatesc. De data aceasta m-am oprit la niste placinte cu urda si marar, ca am auzit ceva "voci" prin casa ca ar manca. Eu ma conformez repede, e suficient sa imi dai o idee ;). Daca sunteti fani urda, placinte, va invit sa le pregatiti si voi!

Ingrediente Placinte sarate, cu urda si marar

Pentru aluat: 500 gr faina 2 oua 2 linguri smantana de tara 220 gr iaurt 30 ml ulei 7 gr drojdie uscata 1 lingurita rasa sare Umplutura: 400 gr urda 2 oua 1 legatura mica de marar sare piper plus 1 ou pentru uns

500 gr faina

2 oua

2 linguri smantana de tara

220 gr iaurt

30 ml ulei

7 gr drojdie uscata

1 lingurita rasa sare

400 gr urda

2 oua

1 legatura mica de marar

sare

piper

plus 1 ou pentru uns

Categorii