Platou cu aperitive II
Reteta culinara Platou cu aperitive II din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Platou cu aperitive II
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Platou cu aperitive II
Pe cand sosesc invitatii la masa imi place sa fie ,, ceva '' pe masa . De regula aranjez frumos un platou sau doua [ in functie de numarul mesenilor] cu gustari reci .De sarbatori ma aprovizionez din timp cu branzeturi si preparate din carne pe care in caz de ,, forta majora '' le pot servi urgent . Ma asigur ca alimentele acestea sa fie proaspete , de calitate si gustoase . Nu trebuie cumparate cantitati mari , trebuie sa ai sortimente diverse , astfel fiecare sa gaseasca ceva pe placul lui .
Ingrediente Platou cu aperitive II
Salam de Sibiu .
Salam de vanat.
Muschi file cu crusta picanta .
Rulada de cas cu urda .
Cascaval Apuseni .
Cascaval cu piper .
Chiftelute preparate in casa
Ardei marinati umpluti cu branza [ diverse culori si sortimente ].
Masline [ negre, verzi , umplute ].
Rosii cherry.
Ardei [diverse culori ].
Ardei iute .
Struguri negrii.