Platoul cu aperitive de Craciun
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Platoul cu aperitive de Craciun
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Platoul cu aperitive de Craciun
Ultima zi de Craciun ne-am dus la serviciu . Am aranjat rapid ceva de gustat . Poate nu este atat de meticulos aranjat , poate s-a scuturat la transport . Cert este ca fiecare si-a gasit ceva de gustat si a prins bine !!!!
Jambon de casa toba de casa salam de casa carnat chorizo branza Cheddar portocalie pasta de branza cu verdeturi-Almette bilute de mozzarella pateu de ficat cu merisoare mini ardei rosii cherry struguri albi de masa ridichi rosii ardei iuti verzi ardei iuti rosii ardei kapia rosu salata verde masline-negre, verzi , Kalamata praz codite de ceapa verde Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou . In prima faza am scos pe blatul de lucru toate ingredientele disponibile pentru platoul rece . Am spalat si am feliat legumele . Am taiat rondele carnatul si felii rotunde salamul. Am portionat toba si jambonul l-am taiat felii mai lunguiete . Bilutele de mozzarella le-am tavalit prin seminte de negrilica [chimen negru ]. Le-am infipt in cate o scobitoare alaturi de o rosioara cherry si de o maslina neagra . Mini ardeii i-am taiat in doua si i-am umplut cu crema de branza pe cei portocalii si cu pateu de ficat pe cei galbeni . Branza Cheddar a fost taiata cubulete si tot asa a fost infipta in scobitoare alaturi de ardei kapia si masline Kalamata . Am aranjat in graba dupa inspiratie toate pe un platou usor de transportat din inox. La sfarsit am pus maslinele si alunele sarate prin locurile neacoperite . Am presarat codite de cerapa verde si... la impachetare in folie de aluminiu . Sa avem pofta !!!!Ingrediente Platoul cu aperitive de Craciun
Jambon de casa
toba de casa
salam de casa
carnat chorizo
branza Cheddar portocalie
pasta de branza cu verdeturi-Almette
bilute de mozzarella
pateu de ficat cu merisoare
mini ardei
rosii cherry
struguri albi de masa
ridichi rosii
ardei iuti verzi
ardei iuti rosii
ardei kapia rosu
salata verde
masline-negre, verzi , Kalamata
praz
codite de ceapa verde