Platouri festive

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+ sunca de porc (facute de casa si afumate) 2.Platou cu salata de icre si salata de telina pe felioare de paine+ vol-au-vent umplut cu bucatele de jambon prajit si castraveti murati amestecate cu maioneza si ornat cu ceapa rosie+ Felie de castravete cu felioare subtiri de jambon, branza feta si chiftelute impifte cu scobitori 3. Bachetele crocante + Saratele cu telemea 4. Racituri 5.Ciolan de porc la cuptor si castraveti murati; 6. Desert: Cozonac cu crema de cacao si Prajitura Alba ca Zapada 7. Nelipsitele fructe!

Ingrediente Platouri festive

Categorii