Poiche-coasta de carne cu morcovi si cartofi si lamai murate

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Poiche-coasta de carne cu morcovi si cartofi si lamai murate

Se pune ceaunul pe foc se incalzeste uleiul si se prajeste carnea,se sareaza si pipereaza si se adauga restul ingridentelor,se adauga apa sa acopere totul si se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face focul mic si se lasa sa fiarba 3 ore pina este gata.Se serveste imediat. Mincarea facuta la Poiche asa are un gust deosebit,ptr ca fierbe incet si toate gusturile se contopesc,morcovul da dulceata,lamaia acreala pasta de ardei iuteala si totul impreuna iese minunat.

Ingrediente Poiche-coasta de carne cu morcovi si cartofi si lamai murate

cantitati ptr 6 persoane

Poiche -este un ceaun greu de fonta in care se poate face mincare in aer liber.

Se poate face si in casa la o plita cu foc de lemne.

11/2 kg de coasta de vita taiata in cuburi de 5*5

6linguri de ulei de canolla sau floarea soarelui.

sare

1/2kg de ceapa alba taiata sferturi

10 catei de usturoi

4morcovi mari curatati si taiati in sferturi

1kg de cartofi mici curatati taiati in jumatati

2ramuri de rozmarin

1lingura de pasta de ardei iute

1lingura de lamaie murata.

Categorii