Porc cu taitei lati si cascaval afumat
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Porc cu taitei lati si cascaval afumat
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Porc cu taitei lati si cascaval afumat
Reteta aceasta cu taitei de casa [ laste] s-a conturat din necesitate si din ,,mers''. Adica am folosit ce am gasit prin bucatarie si frigider. Pot sa spun ca rezultatul a fost savuros, bineinteles ca orice mancare facuta fara dichis, dar cu mare pofta !!!
Ingrediente Porc cu taitei lati si cascaval afumat
400 gr pulpa porc
150 gr sunca
100 gr cascaval afumat
300 gr taitei lati de casa
2 linguri ulei + 2 linguri unt
3 ciuperci brune
1 praz
1 ardei iute rosu
1 lingura condimente uscate maruntite[cimbru , oregano, salvie ]
1/2 lingurita boia rosie de ardei
sare