Porc cu taitei lati si cascaval afumat

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Porc cu taitei lati si cascaval afumat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Porc cu taitei lati si cascaval afumat

 

 Reteta aceasta cu taitei de casa [ laste] s-a conturat din necesitate si din ,,mers''. Adica am folosit ce am gasit prin bucatarie si frigider. Pot sa spun ca rezultatul a fost savuros, bineinteles ca orice mancare facuta fara dichis, dar cu mare pofta !!!

Ingrediente Porc cu taitei lati si cascaval afumat

400 gr pulpa porc

150 gr sunca

100 gr cascaval afumat

300 gr taitei lati de casa

2 linguri ulei + 2 linguri unt

3 ciuperci brune

1 praz

1 ardei iute rosu

1 lingura condimente uscate maruntite[cimbru , oregano, salvie ]

1/2 lingurita boia rosie de ardei

sare

Categorii