PORC IN SOS ALB CU PIPER

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare PORC IN SOS ALB CU PIPER

Se inginge untul cu uleiul si se prajeste carnea pe toate partile.Dupa aceea se toarna vinul,se lasa sa dea cateva clocote si se adauga smantana,sarea,piperul,cimbrul si mustarul.Se lasa sa fiarba pana se face carnea.Se serveste cu piure. Merele se caramelizeaza in unt apoi se zdrobesc si se amesteca in pireul de cartofi.

Ingrediente PORC IN SOS ALB CU PIPER

500g muschi file de porc(se poate si cu pulpa)

20g unt

1 lingura ulei

100ml vin alb

150ml smantana

1 lingura mustar dijon

cimbru,sare si piper.

Pentru piure:

500g cartofi albi

150ml smantana

25 g unt

2 mere curatate de seminte si taiate cubulete

Categorii