Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci. Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata. Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase. Se umple ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval. Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la timp de 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pe functia grill inca 5-10 minute pana se rumenesc. Pofta buna !

Ingrediente Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

5 ardei kapia

200 gr carne tocata

200 gr ciuperci

2 fire ceapa verde

2 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

50 gr cascaval

Sare

piper

boia dulce afumata

Categorii