Potarniche la ceaun

Reteta culinara Potarniche la ceaun din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Potarniche la ceaun

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Potarniche la ceaun

 

......felul 2 dupa ciorba de fazan :D (scuze, poza e cam nereusita)

Ingrediente Potarniche la ceaun

2 potarnichi

2 cepe mai marisoare

2 capatani de usturoi

100 ml ulei

70-80 ml sos Worcester

sare, piper, patrunjel, cimbru, 1/2 lingurita salvie taiata marunt, 3-4 frunze de menta proaspata

daca va place mai picant (eu asa l-am facut) adaugati 2 linguri de sos mexican gata preparat sau un amestec din pasta de tomate, piper (daca se poate macinat proaspat), sare, 1 lingurita zahar, ardei iute si putin otet

daca va place mai dulce adaugati amestecul de mai sus, insa fara ardei iute

Marinata:

sos din: 1 lingura mustar, 2 linguri ulei, 2 catei de usturoi pisati, salvie, 1 pahar vin rosu, 4-5 foi de dafin, boabe de ienibahar.

Categorii