Povestea unei retete/
Instructiuni de preparare Povestea unei retete/
Se pune o cratita mica cu apa la fiert. Cand apa fierbe, se pune mazarea, si se lasa 4 minute, apoi se scoate si se transfera in apa cu gheata sa se raceasca.
Se scurge, apoi se amesteca cu andivele, mango, castravetele si ceapa. Se toarna dressingul deasupra si se amesteca. Se serveste presarata cu seminte de pin.
Se amesteca ghimbirul, sosul de soia, zeama de lamaie verde, sare si piper. Se amesteca cu telul si mestecand mereu se adauga uleiul in fir subtire, pana cand este tot incorporat.
Se poate testa dressingul intingand cu putina mazare sau andive in ea. Se asambleaza chiar inainte de servire, pentru ca andivele se vestejesc repede.
Ingrediente Povestea unei retete/
o mana de andive, rucola sau chiar salata verde sau spanac
1/2 cana castravete tocat mai mare
1/2 cana mango tocat mai mare
1 cana teci de mazare proaspata, curatata de ate
1/2 ceapa rosie taiata rondele
2-3 linguri de seminte de muguri de pin
Pentru dressing:
1 lingurita ghimbir dat pe razatoare
1 lingurita sos de soia
zeama de la 1 lamaie verde
sare si piper dupa gust
4 linguri de ulei de masline