Prajitura acadea (cake pops)

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura acadea (cake pops)

Eu am folosit biscuiti Pepito cu cacao si crema de lapte, dar puteti folosi biscuiti Oreo, Tempo sau altii care va plac. Singura conditie e sa fie cu crema. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se sfarma biscuitii (folosind robotul va fi foarte rapid). Se adauga mascarpone si se amesteca. Trebuie sa obtineti o pasta omogena. Din aceasta se formeaza bile (ies aproximativ 16 bucati din aceasta cantitate). Se pun in tava. Se intoduc betele de frigaruie in bile (aproximativ 1 cm adancime) si se pun in frigider pentru 30-40 minute. Se topeste ciocolata la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Prajiturile-acadele se scalda in ciocolata si se decoreaza dupa pofta ochilor si a inimii.

Ingrediente Prajitura acadea (cake pops)

300 gr biscuiti Pepito

100 gr mascarpone

300 gr ciocolata menaj (alba si amaruie)

Pentru decor: bombonele colorate

migdale

nuci macinate

fulgi de ciocolata

orice va trece prin cap

bete frigarui

Categorii