Prajitura cu bezea si foaie de napolitana

Reteta culinara Prajitura cu bezea si foaie de napolitana din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura cu bezea si foaie de napolitana
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura cu bezea si foaie de napolitana
INGREDIENTE
Bezea:
6 albusuri 200 g zahar 300 g nuca macinata 1 praf de sarePandispan:
4 oua 1 cana faina 1 cana zahar 4 linguri ulei 1 praf de sare vanilieCrema:
4 galbenusuri 150 g zahar pudra 200 g unt esenta de vanilieMai avem nevoie de:
2 f oi de napolitana (de marimea tavii in care vom coace blaturile)Ingrediente Prajitura cu bezea si foaie de napolitana
6 albusuri
200 g zahar
300 g nuca macinata
1 praf de sare
4 oua
1 cana faina
1 cana zahar
4 linguri ulei
1 praf de sare
vanilie
4 galbenusuri
150 g zahar pudra
200 g unt
esenta de vanilie
2 f oi de napolitana (de marimea tavii in care vom coace blaturile)