Prajitura cu bezea si foaie de napolitana

Reteta culinara Prajitura cu bezea si foaie de napolitana din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura cu bezea si foaie de napolitana

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu bezea si foaie de napolitana

 

INGREDIENTE

Bezea:

6 albusuri 200 g zahar 300 g nuca macinata 1 praf de sare

Pandispan:

4 oua 1 cana faina 1 cana zahar 4 linguri ulei 1 praf de sare vanilie

Crema:

4 galbenusuri 150 g zahar pudra 200 g unt esenta de vanilie

Mai avem nevoie de:

2 f oi de napolitana (de marimea tavii in care vom coace blaturile)

Ingrediente Prajitura cu bezea si foaie de napolitana

6 albusuri

200 g zahar

300 g nuca macinata

1 praf de sare

4 oua

1 cana faina

1 cana zahar

4 linguri ulei

1 praf de sare

vanilie

4 galbenusuri

150 g zahar pudra

200 g unt

esenta de vanilie

2 f oi de napolitana (de marimea tavii in care vom coace blaturile)

Categorii