Prajitura cu branza proaspata de vaci

Reteta culinara Prajitura cu branza proaspata de vaci din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura cu branza proaspata de vaci

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu branza proaspata de vaci

 

INGREDIENTE
Pentru aluat: 400g faina; 1pachet de margarina sau unt 150g zahar pudra; 1 galbenus de ou; 1 praf de copt; 3 linguri cacao; putina sare. Pentru umplutura: 500g branza proaspata de vaci; 250g zahar farin; 3 galbenusuri; 1plic de zahar vanilat; 2-3 biscuiti rasi; 4 albusuri spuma.

Ingrediente Prajitura cu branza proaspata de vaci

Pentru aluat:

400g faina;

1pachet de margarina sau unt

150g zahar pudra;

1 galbenus de ou;

1 praf de copt;

3 linguri cacao;

putina sare.

Pentru umplutura:

500g branza proaspata de vaci;

250g zahar farin;

3 galbenusuri;

1plic de zahar vanilat;

2-3 biscuiti rasi;

4 albusuri spuma.

Categorii