Prajitura cu branza, rubarba si pere rosii

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu branza, rubarba si pere rosii

Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat. Intr-un alt bol se amesteca branza de vaci cu smantana, untul topit si racit, coaja de lamaie, portocala si pastaia de vanilie. Peste amestecul de branza se adauga oale mixate omogenizand bine compozitia. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 45- 50 minute. Intre timp se curata tijele de rubarba, perele si se taie bucati potrivite. Se adauga rubarba si perele intr-un vas se pune zaharul putina apa cat sa se acopere si se lasa sa dea un clocot. Se adauga agar agarul si se lasa sa fiarba doua minute. Se retrage de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se adauga amestecul de rubarba si pere rosii. Se portioneaza si se serveste cu drag!

Ingrediente Prajitura cu branza, rubarba si pere rosii

* 250 g branza de vaci

* 300 g rubarba

* 2 pere rosii

* 300 g zahar to

* 1 zahar vanilat

* 200 g smantana

* 100 g unt

* 50 g faina

* 4 oua

* coaja de lamaie si portocala

* 1 lingurita agar - agar

* 1 pastaie de vanilie

Categorii