Prajitura cu bulgarasi de cocos

Timp de preparare o ora si 59 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu bulgarasi de cocos

Blatul de cacao: 6 albusuri se bat bine cu 8 linguri zahar, se adauga galbenusurile apoi treptat 6 linguri faina, 2 linguri cacao si praful de copt. Torni compozitia in tava unsa si tapetata cu faina sau folosesti hartie de copt. Pregatesti bulgarasii. Bulgarasii: 7 albusuri se bat tare cu 250 gr zahar, apoi se pune nuca de cocos, daca compozitia este prea tare se poate pune o lingura de smantana. Cu o lingura formezi bulgarasii pe care ii asezi peste blatul de cacao la distante aproximativ egale si dai totul la cuptor. Crema: 7 galbenusuri cu 250 gr zahar, 4 linguri faina, 400 ml lapte se fierbe crema groasa care apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga treptat la 250 gr rama mixata bine. Crema se pune peste blatul rece si se rade deasupra ciocolata.

Ingrediente Prajitura cu bulgarasi de cocos

13 oua

500 gr. zahar + 8 linguri

10 linguri faina

2 linguri cacao

200 gr nuca coco

1 praf de copt

400 ml lapte

250 gr rama

Categorii