Instructiuni de preparare
Prajitura cu cirese si branza de vaci
Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul. Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacaua, omogenizam si lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom. In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2 cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas. Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.