Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Laptele impreuna cu zaharul si cacaoa se lasa pe foc pana da un clocot, apoi se da deoparte si adaugam untul taiat bucatele mici si continuam sa amestecam pana s-a topit in totalitate si la final adaugam si esenta de rom. Separat macinam biscuitii si nuca, le putem impreuna intr-un bol mai mare si incepem sa turnam siropul facut inainte. Amestecam bine pana ce compozitia este numai buna de intins pe foile de napolitana. La terminarea ansamblarii prajiturii se pune in folie de plastic si cateva greutati pe ea ca sa fie mai bine lipite foile si se da la frigider pentru a 2 zi. Este minunata!!!!!

Ingrediente Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

1 pachet foi de napolitana

200 g unt sau margarina

350 g biscuiti populari

250 g nuca macinata

250 g zahar to

5 linguri de cacao

250 ml lapte

1 esenta de rom

Categorii