Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine
Reteta culinara Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine
O prajitura atat de buna ca am facut noi "cuceriri", daca pot sa le zic asa. Am dus unor fete si sa le vedeti ce zgomote scoteau: Mamaaa, Rocsiiii, Vai dar ce minunata, Ce delicioasa....Asa ca, va invit si pe voi sa o incercati!
Ingrediente Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine
Pentru blat: 4 oua 6 linguri zahar 4 linguri ulei 4 linguri lapte 6 linguri faina 1 lingurita praf de copt 2 lingurite esenta de vanilie un praf de sare Ganache de ciocolata: 200 ml frisca lichida 100 g ciocolata cu lapte 80 gr ciocolata amaruie Crema mascarpone: 250 g mascarpone 2 linguri zahar pudra 1 lingura coaja de lamaie rasa Jeleu de fructe: 300 g zmeura 200 g visine 2 linguri zahar 3 linguri amidon
4 oua
6 linguri zahar
4 linguri ulei
4 linguri lapte
6 linguri faina
1 lingurita praf de copt
2 lingurite esenta de vanilie
un praf de sare
200 ml frisca lichida
100 g ciocolata cu lapte
80 gr ciocolata amaruie
250 g mascarpone
2 linguri zahar pudra
1 lingura coaja de lamaie rasa
300 g zmeura
200 g visine
2 linguri zahar
3 linguri amidon