Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine

Reteta culinara Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine

 

O prajitura atat de buna ca am facut noi "cuceriri", daca pot sa le zic asa. Am dus unor fete si sa le vedeti ce zgomote scoteau: Mamaaa, Rocsiiii, Vai dar ce minunata, Ce delicioasa....Asa ca, va invit si pe voi sa o incercati!

Ingrediente Prajitura cu ganache de ciocolata, mascarpone, zmeura si visine

Pentru blat: 4 oua 6 linguri zahar 4 linguri ulei 4 linguri lapte 6 linguri faina 1 lingurita praf de copt 2 lingurite esenta de vanilie un praf de sare Ganache de ciocolata: 200 ml frisca lichida 100 g ciocolata cu lapte 80 gr ciocolata amaruie Crema mascarpone: 250 g mascarpone 2 linguri zahar pudra 1 lingura coaja de lamaie rasa Jeleu de fructe: 300 g zmeura 200 g visine 2 linguri zahar 3 linguri amidon

4 oua

6 linguri zahar

4 linguri ulei

4 linguri lapte

6 linguri faina

1 lingurita praf de copt

2 lingurite esenta de vanilie

un praf de sare

200 ml frisca lichida

100 g ciocolata cu lapte

80 gr ciocolata amaruie

250 g mascarpone

2 linguri zahar pudra

1 lingura coaja de lamaie rasa

300 g zmeura

200 g visine

2 linguri zahar

3 linguri amidon

Categorii