Prajitura cu piscoturi si mousse de cafea (fara coacere)

Reteta culinara Prajitura cu piscoturi si mousse de cafea (fara coacere) din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura cu piscoturi si mousse de cafea (fara coacere)

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu piscoturi si mousse de cafea (fara coacere)

 

INGREDIENTE
Pentru blat: 20 piscoturi 250 ml frisca 50 ml cafea solubila 40 g zahar pudra un plic intaritor de frisca un plic gelatina Pentru crema de vanilie: 2 galbenusuri 250 ml lapte 50 g zahar 3 linguri rase de amidon Pentru sirop: 50 ml apa 2 linguri zahar esenta de vanilie dupa gust

Ingrediente Prajitura cu piscoturi si mousse de cafea (fara coacere)

Pentru blat:

20 piscoturi

250 ml frisca

50 ml cafea solubila

40 g zahar pudra

un plic intaritor de frisca

un plic gelatina

Pentru crema de vanilie:

2 galbenusuri

250 ml lapte

50 g zahar

3 linguri rase de amidon

Pentru sirop:

50 ml apa

2 linguri zahar

esenta de vanilie dupa gust

Categorii