Prajitura cu piure de castane si cafea

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu piure de castane si cafea

1.Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusaurile frecate un pic cu uleiu apoi faina turnata in ploaie 2Se prepara crema mixand frisca pana se intareste .Mixam si branzica de vaci cu piureul de castanae apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata.Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. 3.Se unge fiecare blat cu crema apoi se aseaza unul peste altul presand usor cu mana.Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura .Se decoreaza cu frisca si cafea solubila. Pofta buna!

Ingrediente Prajitura cu piure de castane si cafea

3 blaturi din cate 4 oua,4 linguri de zahar,un praf de sare, linguri de faina,2 linguri de ulei

crema500 g frisca lkichida hulala,250 g branza de vaci,300 g pire de castane,2 lingurite de nes decofeinizat

decorfrisca si cafea,220 g gelatina

Categorii