Prajitura cuburi de gheata

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cuburi de gheata

Bati albusurile cu zaharul, amesteci cu galbenusurile, praful de copt, cacaua si faina. Coci un blat. Pt sirop, fierbi apa cu zaharul, pana se topeste, apoi adaugi esenta de rom. Cand blatul sa racit il insiropezi. Faci budinca dupa instructiuni si o lasi la racit, intre timp freci margarina cu 25 de g de zahar si pui budinca peste si o incorporezi. Pui crema peste blat si la sfarzit pui frisca si pudrezi cu cacaua. Pofta buna!

Ingrediente Prajitura cuburi de gheata

pt. blat: 4 albusuri

1 lingura zahar

4 galbenusuri

1/2 praf de copt

2 linguri cacaua

2 linguri faina (faina pt uns tava)

ulei pt uns tava.

pt.sirop: 1 esenta rom

150ml apa

100g zahar.

pt.crema: 1 budinca de vanilie

250 ml lapte

75g zahar

1/2 pachet de delma.

pt.decor: 200ml frisca si o lingurita de cacaua

Categorii