Prajitura de ciocolata cu bile de cocos/chocolate cake with coconut balls
Instructiuni de preparare Prajitura de ciocolata cu bile de cocos/chocolate cake with coconut balls
Mai intai facem bilele amestecam toate ingredientele, apoi le asezam intr-o forma unsa cu unt.
E pentru ca a folosit ricotta, a pus mai mult cocos sa se lege mai bine compozitia.
Apoi preparam si blatul: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,aduagam zaharul, aboi galbenusurile unul cate unul,ciocolata topita si omogenizam bine.
Adaugam si faina ,praful de copt si amidonul, apoi turnam compozitia peste bile.
Dam tava la 180 de grade ,pentru 30 de minute. A topit putina ciocolata si a intins-o peste prajitura inca calda.
Ingrediente Prajitura de ciocolata cu bile de cocos/chocolate cake with coconut balls
blat:
4 oua
60 g zahar
50 g ciocolata topita
2 linguri faina
2 linguri amidon
1 lingurita praf de copt
-putina sare
bile de cocos:
250 g branza de vaci
50 g nuca de cocos
50 gr zahar
2 galbenusuri
3 linguri de amidon
Pentru glazura:
ciocolata topita sau nutella