Prajitura de cofetarie
Reteta culinara Prajitura de cofetarie din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura de cofetarie
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura de cofetarie
Am facut o prajitura cu mousse de caise,frisca,piscoturi,sirop si doua tipuri de blat,o nebunie.:) Este spornica si perfecta pentru musafiri.
Ingrediente Prajitura de cofetarie
Ingrediente pentru doua blaturi:
9 oua
150 g zahar
5 linguri de sirop din zahar caramelizat (adica,5 linguri de zahar caramelizat si stins cu 5 linguri de apa)
1 si 1/2 cana de faina amestecata cu 1 plic si jumatate praf de copt
45 ml ulei
4 linguri de cacao
esenta dupa preferinte
+
piscoturi
Ingrediente mousse de caise:
600 g caise din compot
600 ml de frisca
500 ml suc caise(compot)
6 linguri de amidon
4 linguri zahar
2 vanilii bourbon
Sirop:
400 ml suc de la compotul de caise + 200 ml apa
Decor:
frisca
fulgi de ciocolata