Prajitura de cofetarie

Reteta culinara Prajitura de cofetarie din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura de cofetarie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura de cofetarie

 

Am facut o prajitura cu mousse de caise,frisca,piscoturi,sirop si doua tipuri de blat,o nebunie.:) Este spornica si perfecta pentru musafiri.

Ingrediente Prajitura de cofetarie

Ingrediente pentru doua blaturi:

9 oua

150 g zahar

5 linguri de sirop din zahar caramelizat (adica,5 linguri de zahar caramelizat si stins cu 5 linguri de apa)

1 si 1/2 cana de faina amestecata cu 1 plic si jumatate praf de copt

45 ml ulei

4 linguri de cacao

esenta dupa preferinte

+

piscoturi

Ingrediente mousse de caise:

600 g caise din compot

600 ml de frisca

500 ml suc caise(compot)

6 linguri de amidon

4 linguri zahar

2 vanilii bourbon

Sirop:

400 ml suc de la compotul de caise + 200 ml apa

Decor:

frisca

fulgi de ciocolata

Categorii