Prajitura Grizulina

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele putin cite putin si se mixeaza pina devine o pasta fina si la final se adauga esenta de vanilie.0 Se pune la cuptor la 175 de grade timp de 40 de minute dupa care faceti testul cu scobitoarea. Glazura: se pune pe foc frisca lichida cu ciocolata si se amesteca incontinuu pina devine o pasta mai grosuta, dupa care se da jos de pe foc si se lasa 5 minutele la racit. Bananele se paseaza cu ajutorul unei furculite si se amesteca cu ciocolata. Acest amestec se pune deasupra prajiturii. Pofta buna!

Ingrediente Prajitura Grizulina

200 gr faina

250 gr zahar

200 gr griz

200 ml ulei

400 ml lapte

1 esenta de vanilie

1 plaf de copt

100 gr de cacaua

Pentru glazura

60 ml frisca lichida

100 gr de ciocolata cu lapte

1 banana

Categorii