Prajitura intoarsa

Reteta culinara Prajitura intoarsa din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prajitura intoarsa

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura intoarsa

 

INGREDIENTE
PENTRU FOI:   400 gr faina 100 gr unt 100 gr zahar pudra 1 ou 1 plic praf de copt 4 linguri smantana 200 gr gem de prune PENTRU UMPLUTURA: 300 gr nuca macinata 8 oua 200 gr zahar tos 1 plic zahar vanilat sau o esenta de vanilie

 

Ingrediente Prajitura intoarsa

PENTRU FOI:  

400 gr faina

100 gr unt

100 gr zahar pudra

1 ou

1 plic praf de copt

4 linguri smantana

200 gr gem de prune

PENTRU UMPLUTURA:

300 gr nuca macinata

8 oua

200 gr zahar tos

1 plic zahar vanilat sau o esenta de vanilie

Categorii