Prajitura miel de pasti
Instructiuni de preparare Prajitura miel de pasti
Ouale le punem intr-un bol, adaugam zaharul tos si zaharul vanilat si le mixam bine.
Adaugam uleiul de palmier (unt) si mixam in continuare. Optional eu am pus si coaja de la o lamaie fin razuita. Adaugam si faina, care a fost amestecata cu praful de copt.
Aluatul rezultat il punem cu o spatula de silicon in forma de miel care a fost tapetata cu margarina si faina.
Iata cum se baga forma in cuptor. Aveti nevoie de o tava in care sa puneti forma de miel.
Dupa ce au trecut cele 40 de minute de stat in cuptor, se lasa la racit forma de miel cu aluatul inauntru, apoi se scot clemele metalice, se desface forma si se orneaza mielul.
La urechi i-a dat cu ciocolata finetti alba, l-a pudrat cu putin zahar vanilat, ochii i-a facut din 2 boabe de cuisoare, iar la gat i-a pus un snur de martisor cu floricele.
L-a gatit, este tocmai bun de insuratoare.
Ingrediente Prajitura miel de pasti
120 g. zahar,
120 g. faina,
120 g. ulei de palmier (unt),
2 oua,
1 plic de zahar vanilat,
1/2 lingurita praf de copt,
coaja de la o lamaie razuita si bineinteles