Prajitura "Petre Roman"
Reteta culinara Prajitura "Petre Roman" din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura "Petre Roman"
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura "Petre Roman"
INGREDIENTE
Pentru blat:
7 oua 7 linguri de zahar 7 linguri de faina 7 linguri nuca macinata 1 plic praf de coptPentru crema:
4 galbenusuri 200 gr zahar 1 plic esenta de vanilie bourbon Finesse de la Dr Oetker 300 ml lapte 3 linguri de faina 250 gr untCaramel:
300 gr zahar 100 gr untSpuma de bezea:
4 albusuri 1 varf de cutit de sare 250 gr zaharDecor:
fulgi de ciocolataIngrediente Prajitura "Petre Roman"
7 oua
7 linguri de zahar
7 linguri de faina
7 linguri nuca macinata
1 plic praf de copt
4 galbenusuri
200 gr zahar
1 plic esenta de vanilie bourbon Finesse de la Dr Oetker
300 ml lapte
3 linguri de faina
250 gr unt
300 gr zahar
100 gr unt
4 albusuri
1 varf de cutit de sare
250 gr zahar
fulgi de ciocolata