Prajitura "Petre Roman"

Reteta culinara Prajitura "Petre Roman" din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura "Petre Roman"

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura "Petre Roman"

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

7 oua 7 linguri de zahar 7 linguri de faina 7 linguri nuca macinata 1 plic praf de copt

Pentru crema:

4 galbenusuri 200 gr zahar 1 plic esenta de vanilie bourbon Finesse de la Dr Oetker 300 ml lapte 3 linguri de faina 250 gr unt

Caramel:

300 gr zahar 100 gr unt

Spuma de bezea:

4 albusuri 1 varf de cutit de sare 250 gr zahar

Decor:

fulgi de ciocolata

Ingrediente Prajitura "Petre Roman"

7 oua

7 linguri de zahar

7 linguri de faina

7 linguri nuca macinata

1 plic praf de copt

4 galbenusuri

200 gr zahar

1 plic esenta de vanilie bourbon Finesse de la Dr Oetker

300 ml lapte

3 linguri de faina

250 gr unt

300 gr zahar

100 gr unt

4 albusuri

1 varf de cutit de sare

250 gr zahar

fulgi de ciocolata

Categorii