Prăjitura Regina Maria
Reteta culinara Prăjitura Regina Maria din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Prăjitura Regina Maria
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prăjitura Regina Maria
Pe net se găsesc o multitudine de reţete pentru prepararea acestei prăjituri. În cofetării am văzut şi varianta aceasta, cu blat de pandispan şi blat de bezea, dar am văzut şi varianta cu 4 foi din bezea. Eu am ales varianta cu pandispan.
Ingrediente Prăjitura Regina Maria
Ingrediente pandispan:
4 ouă
100 g zahăr
75 g făină
5 g praf de copt
1 lingură apă rece
Ingrediente blat bezea:
5 albuşuri
150 g zahăr
1 lingură făină (15 g)
175 g nucă zdrobită
Ingrediente cremă:
200 g unt de 82 % grasime
190 g zahăr pudră
5 gălbenuşuri
1 lingură cacaco Dr. Oetker