Pranz clasic cu piept de pui
Instructiuni de preparare Pranz clasic cu piept de pui
A taiat pieptii de pui in jumatati , i-a batut bine cu ciocanul de snitele si apoi i-a uns cu cate o lingura de pesto. I-a rulat si i-a invelit in bacon pe cei cu pesto clasic si in sunculita taraneasca pe cei cu pesto rosu .
I-a pus intr-o tava, a picurat un pic de ulei deasupra, a infipt cativa catei de usturoi pe ici pe colo, a presarat si o mana de rozmarin si a dat la cuptor pana s-au rumenit.
Pentru garnitura a taiat cuburi mari cartofii, i-a fiert 10 minute apoi i-a pus intr-un alt vas ceramic impreuna cu multi catei de usturoi nedecojiti , cateva fire de rozmarin si cateva linguri de ulei de masline.
A facut si o salata simpla si acra cu ce mai aveam prin frigider si ne-a ospatat.
A fost asa de bun ca nu ma puteam opri si unde mai pui ca a mancat si a doua zi ce ramasese .
Ingrediente Pranz clasic cu piept de pui
2 piepti de pui
2 linguri pesto rosu
2 linguri pesto clasic
4 feliute bacon
4 feliute sunca taraneasca
3-4 linguri ulei de masline
cateii de la o capatana de usturoi
rozmarin
sare, piper
4-5 cartofi medii