Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro
Instructiuni de preparare Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro
Ingrediente Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro
Pentru garnitura:
- 1 canuta Şehriye (orez turcesc). Se poate inlocui cu orez normal (bob cu bob Colosal de la Scotti)
- 1 canuta linte maro (din conserva)
- 3 fire de ceapa verde
1 catel de usturoi
- 3 canute de supa de vita sau apa (se foloseste de trei ori cantitatea de orez
adica la o cana de orez puneti 3 de apa sau supa)
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 legatura patrunjel
- sare/piper
Pentru pieptul crispy:
- 1/2 pui dezosat
- sare
piper
- 1 - 2 linguri de ulei de masline
- 1 ou
- 1 cana de cereale de porumb (pe care le folositi dimineata cu laptele)