Pui cu ardei gras

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui cu ardei gras

Calim ardeiul taiat cubulete, adaugam usturoiul zdrobit, ceapa taiata solzisori, morcovul si albitura taiate bastonase. Calim in contiunare si carnea, punem condimente si adaugam apa cat sa le acopere cu doua degete. Spre sfarsit adaugi bulionul, potrivesti de sare si dai la cuptor. Lasam sa scada, punem oregano, patrunjel, cimbru si inchidem focul. Calim ardeiul taiat cubulete in putin unt si ulei de masline, adaugam ceapa tocata, morcovul, orezul, condimentele si stingem cu supa calda. Adaugam sare, amestecam si punem capacul. Miscam cratita din cand in cand pentru a nu mesteca cu lingura sa strivim bobul de orez. Adaugam supa de cate ori este nevoie si cand a fiert orezul adaugam patrunjel.

Ingrediente Pui cu ardei gras

2 pulpe de pui orasenesc

1 ceapa rosie

1 ceapa alba

1 ardei gras verde

1 ardei gras galben

1 ardei gras rosu

1 morcov

1/2 telina

1/2 pastarnac

patrunjel verde

oregano

cimbru

bulion

cateva boabe coriandru

piepr boabe

ienupar

1 lgt curry

1/2 lgt curcuma

1 catel usturoi

vegeta

boia dulce

garnitura:

1 cana de orez

1 ceapa alba mica

1 ceapa rosie mica

1 morcov

1/2 ardei gras verde

1/2 ardei gras galben

1/2 ardei gras rosu

unt

ulei de masline

supa de pui

1/2 lgt curry

1/2 lgt tumeric

1 praf de sumac

piper boabe

boia dulce

Categorii