Pui cu ardei si smantana / Piccata romana
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Italia. Cum sa faci Pui cu ardei si smantana / Piccata romana
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui cu ardei si smantana / Piccata romana
O reteta delicioasa pe care v-o recomand cu caldura. Piccata este un fel de mâncare italiană făcută inițial din carne de vită. Va prezint o variantă cu carne de pui numita Piccata Romana. Pregătirea ei este foarte simplă și foarte rapidă, iar rezultatul este un deliciu gustativ. https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/pui-cu-ardei-si-smantana-piccata-romana.html
Ingrediente Pui cu ardei si smantana / Piccata romana
2 buc piept de pui
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 ceapă roșie de preferință
125 g de bacon/sunca afumat
50 g carnat chorizo
100 g de smantana
patrunjel sau/si arpagic
1 lingura.de ulei de măsline
sare și piper