Pui cu ardei si smantana / Piccata romana

Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Italia. Cum sa faci Pui cu ardei si smantana / Piccata romana

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui cu ardei si smantana / Piccata romana

 

O reteta delicioasa pe care v-o recomand cu caldura. Piccata este un fel de mâncare italiană făcută inițial din carne de vită. Va prezint o variantă cu carne de pui numita Piccata Romana. Pregătirea ei este foarte simplă și foarte rapidă, iar rezultatul este un deliciu gustativ. https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/pui-cu-ardei-si-smantana-piccata-romana.html

Ingrediente Pui cu ardei si smantana / Piccata romana

2 buc piept de pui

1 ardei rosu

1 ardei galben

1 ceapă roșie de preferință

125 g de bacon/sunca afumat

50 g carnat chorizo

100 g de smantana

patrunjel sau/si arpagic

1 lingura.de ulei de măsline

sare și piper

Categorii