Pui cu arpagic si ciuperci

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pui cu arpagic si ciuperci

Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins. Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile taiate felii si arpagicul. Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat feliute subtiri si ardeiul taiat mic. Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui. Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc. Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda si carnea cu toate aromele, si oprim focul.

Ingrediente Pui cu arpagic si ciuperci

carne de pui

150-200 g arpagic

1 morcov

5-6 ciuperci proaspete

1 ardei iute

2-3 catei de usturoi

2 rosii

50 ml vin rosu

100 ml supa (sau apa calda)

sare, piper, vegeta,boia dulce

patrunjel, cimbru,busuioc

Categorii