Pui cu broccoli si sos bechamel

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os. Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert. Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc. Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald. Pofta buna!

Ingrediente Pui cu broccoli si sos bechamel

8 buc pulpe inferioare de pui

o legatura broccoli

1/2 pachet unt

2 linguri faina

500 ml lapte

100 g cascaval razalit

sare

piper

nucsoara

ulei

boia dulce

Categorii