PUI CU IARBA GRASA

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare PUI CU IARBA GRASA

Se calesc bucatile de pui si ceapa in uleiul de masline pina se rumenesc usor pe toate partile. Se adauga vinul, doua cesti de apa, se acopera cratita si se fierbe ianbusit 35 min. Se aduga cartofii si putina pa (daca e nevoie) si se mai firbe 15 min (cu cratita acoperita). Se aduga dovleceii, iarba grasa, rosiile , sarea, piperul si se scutura usor cratita pentru a se amesteca ingredintele cu piper. Se firebe inabusit 25-30 min pina se obtine un sos gros. Mincarea se serveste calda sau rece.

Ingrediente PUI CU IARBA GRASA

1 kg iarba grasa

1 kg dovlecei cu floare

taiati bucati

1 pui taiat bucati

2 cartofi

taiati in patru

2-3 rosii proaspete

tocate marunt

1 ceapa mare

tocate marunt

1/2 cesti vin rosu

1 ceasca ulei de masline

sare

piper negru

proaspat macinat

Categorii