Pui cu mazãre în sos de Brandy

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui cu mazãre în sos de Brandy

1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum va iesi multã grãsime din pui,cam 1-2 linguri de ulei este suficient.Se stinge cu Brandy. 2)Se adaugã cartofi si se condimenteazã. Pune pasta de toamte, mazãrea si la urmã apã cãldutã cât vã place. Portughezilor le place scãzutã, dar nouã ne place mai multã zeamã. 3)Se lasã sã fiarbã. Când este aproape gata se sparg ouãle, mai lasã putin si se ia de pe foc. Eu am pus mentã proaspãtã si ia dat un gust foarte bun, dacã vã place puteti servi cu zeamã de lãmâie. Poftã bunã!

Ingrediente Pui cu mazãre în sos de Brandy

1 pui tãiat în bucãti

50 gr. bacon

50 gr. cârnat (choriço)

3 linguri pastã de tomate

cartofii tãiati cubulete gro

mazãre congelatã

1 pãhãrel mic de Brandy

mentã tocatã

3 cãtei de usturoi tocati

pãtrunjel

ulei de mãsline

piper

sare

ouã

smântânã pt. gãtit optional

Categorii