Pui cu sos de smantana si curry
Instructiuni de preparare Pui cu sos de smantana si curry
Zarzavaturile se spala .Ceapa se curata si se taie pe jumatate.Carnea de pui se pune in cratita impreuna cu legumele , boabe de piper , frunza de dafin , se acopera cu apa si se fierbe la foc mic.Cand s-a fiert carnea , se scoate.Supa se strecoara.Carnea se taie bucatele.
Untul se topeste , se adauga faina si se caleste , apoi se adauga 300 ml supa , amestecand continuu.
Se adauga smantana , curry , sare daca mai este necesar si bucatile de carne .Se lasa sa fiarba la foc mic 5 minute.
Ingrediente Pui cu sos de smantana si curry
1 pui ,
1 frunza dafin ,
1/2 lingurita boabe de piper ,
1 ceapa ,
2 morcovi ,
1 /2 telina mica ,
1 pastarnac ,
1 lingurita sare ,
2 linguri faina ,
200 ml smantana ,
2 linguri unt ,
1 lingurita rasa curry pudra