Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

Se taie carnea in bucati, iar bucatelele de carne se pun in tigaie si se prajesc cateva minute la foc iute. Adaugam o ceapa taiata in bucati mari, ardeiul iute taiat felii fine si lasam sa se patrunda ceapa bine, apoi adaugam bucatile de ananas, mierea, vegeta si siropul de ananas. Cand siropul scade, adaugam soia, amestecam usor si oprim focul. Intr-un vas punem o ceapa la prajit cu putin ulei, eu am pus grasime de pasare de tara sa dea o culoare deosebita orezului. Cand ceapa este translucida, adaugam orezul spalat cu apa rece, adaugam o lingurita vegeta si fierbem orezul foarte bine. Orezul va fi garnitura pentru carnea de pui. Pofta buna!

Ingrediente Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

1 kg.pulpe pui superioare

1 cutie compot de anana

1 lingurita de miere

2 linguri de soia

2 cepe

1 ardei iute

1 lingura vegeta

1 canita de orez

50 ml.ulei

Categorii