Pui la gratar cu sos balsamic, rosii cherry si paine crocanta
Instructiuni de preparare Pui la gratar cu sos balsamic, rosii cherry si paine crocanta
Preparare Se incinge o tigaie tip gratar.Pieptii de pui se pun intre 2 folii si se bat putin pentru a-i subtia.Se ung cu unt, apoi se presara cu usturoiul zdrobit si se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se stropesc cu miere si suc de lamaie.Se frig pieptii de pui pe gratar 5-6 minute pana cand se rumenesc.Se stropesc cu otet balsamic, se intorc pe cealata parte si se mai frig 5-6 minute.Pieptii de pui se pun deoparte si se pastreaza calzi.
Se rumenesc rosiile pe gratar si se prajesc feliile de paine.Pipetul de pui se serveste stropit cu lichidul din tigaie, rosii cherry rumenite si felii de paine prajita.
Ingrediente Pui la gratar cu sos balsamic, rosii cherry si paine crocanta
4 piepti de pui, dezosati si curatati de piele (de aprox. 125 gr fiecare)
1 lingura unt, topit
1 catei de usturoi, zdrobit
sare si piper negru
2 linguri miere
sucul de la ½ lamaie
2 linguri otet balsamic
250 g rosii cherry
felii de paine