Pui pe sticla

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pui pe sticla

Curatam si spalam bine puiul, punem apa intr-o sticla... tragem puiul pe sticla si condimentam, asezam sticla in centrul unei tavi si in jurul sticlei asezam cartofi taiati...eu i-am taiat pe fasii mai groase, am taiat ceapa in sase si usturoiul l-am tocat marunt, am turnat cca 150 ml ulei in tava si am introdus tava la cuptor... din cand in cand stropim puiul cu ulei... cand este gata se feliaza si se serveste alaturi de cartofi, se poate stropi puiul cu lamaie spre final, eu am ornat cu feliute de lamaie mai uscate... le-am taiat cu cateva zile in urma si am lasat la uscat...Pofta buna!

Ingrediente Pui pe sticla

1 pui de 1,2-1,3 kg, sare, piper negru, piper alb, boia de ardei dulce , boia de ardei iute, maghiran, putin coriandru.

Pentru garnitura: 1 kg cartofi, 1 ceapa mare, 3-4 catei de usturoi, ulei, sare, piper.

Categorii