Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a prajit! Separat in uleiul de masline se calesc bine ceapa si ardeii in uleiul de masline.Se ia de oparte. Separat se prepara sosul.Din smantana mixata cu linlura de faina si cateii de usturoi pisati.Se adauga verdeturile mediteraniene. Intr-o tava de yena se aseaza legumele, puiul, sosul.Se da la cuptorul incins aproximativ 30 de minute. In farfurie se orneaza cu patrunjel verde.

Ingrediente Pui rumenit cu legume si sos de smantana

-un piept de pui mai mare

-3 ardei grasi de culori diferite

-2 cepe mari albe

-2 catei de usturoi

-250gr. smantana

-o lingura faina

-2 linguri de lemn ulei de masline

-o lingurita verdeturi mediteraniene

-patrunjel verde tocat marunt.

Categorii