Pui tandoori Petitchef
Faceti o calatorie culina in India cu reteta noastra de pui Tandoori! Usor de facut atata timp cat ati marinat in prealabil puiul. 5 minute vor fi suficiente pentru a pregati sosul cu iaurt, ghimbir si desigur condimente tandoori. Un castron de orez ca si garnitura si ...pofta buna!
Instructiuni de preparare Pui tandoori Petitchef
Pregatiti marinada:crestati puiul, apoi puneti-l intr-un castron.
Adaugati iaurtul simplu, smantana, condimentele tandoori si ghimbirul. Amestecati bine.
Acoperiti marinada cu folie de plastic si puneti la rece timp de 1 ora. (timpul de asteptare poate fi de la 15 minute pana la o noapte intreaga, daca doriti).
Intr-o tigaie preincalzita, turnati marinada cu tot cu pui. Gatiti puiul la aproximativ 10 minute. Se adaugă sucul la lamaie si se amesteca.
Imediat ce puiul s-a gatit, se poate servi! Alaturi de un bol cu orez, este un preparat indian !
Ingrediente Pui tandoori Petitchef
1 iaurt natural
10 gr de condimente tandoori
5 g de ghimbir
50 ml smantana
200 de gr de pui
Suc de 1/2 lamaie