Pui tandoori Petitchef

Faceti o calatorie culina in India cu reteta noastra de pui Tandoori! Usor de facut atata timp cat ati marinat in prealabil puiul. 5 minute vor fi suficiente pentru a pregati sosul cu iaurt, ghimbir si desigur condimente tandoori. Un castron de orez ca si garnitura si ...pofta buna!

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pui tandoori Petitchef

Pregatiti marinada:crestati puiul, apoi puneti-l intr-un castron.

Adaugati iaurtul simplu, smantana, condimentele tandoori si ghimbirul. Amestecati bine.

Acoperiti marinada cu folie de plastic si puneti la rece timp de 1 ora. (timpul de asteptare poate fi de la 15 minute pana la o noapte intreaga, daca doriti).

Intr-o tigaie preincalzita, turnati marinada cu tot cu pui. Gatiti puiul la aproximativ 10 minute. Se adaugă sucul la lamaie si se amesteca.

Imediat ce puiul s-a gatit, se poate servi! Alaturi de un bol cu orez, este un preparat indian !

Ingrediente Pui tandoori Petitchef

1 iaurt natural

10 gr de condimente tandoori

5 g de ghimbir

50 ml smantana

200 de gr de pui

Suc de 1/2 lamaie

Categorii